Despre noi

S.C. CARPAT INVESTMENT S.R.L. este o societate cu capital integral privat, care activeaza pe piata romanească din anul 2004 si are ca obiect principal de activitate producţia de Role pentru Case de Marcat.

Tehnologia de ultimă oră precum şi calitatea deosebită a materiei prime folosite, ne îndreptăţesc să afirmăm că producem şi comercializăm Role Casa de Marcat de cea mai bună calitate. Utilajele folosite în procesul de producţie sunt de ultimă generaţie, achiziționate de la un important producător din Italia, cu o tradiţie de peste 50 de ani în producţia de utilaje de acest gen. Linia tehnologică se compune din trei utilaje distincte, complet automatizate, concepute pentru tăiere-debitare şi posibilitate de tipărire, prevăzute cu dispozitive de alimentare automată cu tuburi şi hârtie si o linie de ambalare automată specializată si în uniformizarea rolelor. Hârtia folosită de noi este importată de la cei mai mari producători europeni, Koehler, Torras, Mitsubishi şi este conformă cu normele europene de calitate.

Menţionăm că echipamentele pe care le detinem au o capacitate de productie de 800.000 de role pe lună la o acoperire de doua schimburi, permiţându-ne astfel să asigurăm la nevoie un stoc tampon pentru o perioadă de 45-60 zile, pentru a evita orice probleme legate de aprovizionarea promptă a clienţilor.

Calitatea produselor oferite si capacitatea mare de productie a societătii noastre stă la baza colaborării cu clienţi din toată ţara şi cu instituţii importante ca LUKOIL România, OMV Petrom, MOL România, Banca Transilvania, RCS&RDS, SUCCES etc.

Capital social: 200 lei

  lukoil        1024px-OMV.svg   logo MOL retailbanca_transilvania   RCS-RDS